Opleiding > Kpn > Seo Cursus Online

Published Mar 10, 21
5 min read

Apache Hadoop And Mapreduce Essentials Elearning Cursus

Deze bevat de kopjes van de gegevens: fputs($fp, "id, naam, email, resultaatrn"); De rn aan het einde van de string geeft een regeleinde aan. Als we deze niet zouden toevoegen zouden volgende gegevens achter worden geplakt ipv op een nieuwe regel. Let op: dit werkt alleen in strings met dubbele quotes.

Deze zet de gegevens in het CSV bestand. while($uitslag = $pds->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)) fputcsv ($fp, $uitslag, ','); Bij het schrijven naar het bestand worden we geholpen door de fputcsv() functie. Deze schrijft het array naar het CSV bestand. Het derde argument van deze functie is het scheidingsteken. In plaats van de komma (,) zouden we ook een ander scheidings teken kunnen gebruiken, bijvoorbeeld de puntkomma (;) - programmeertaal python .

Persoonlijke Effectiviteit - Schouten & Nelissen University Of School

$ex->getMessage(); exit(); header('Content-Type: text/csv' ); header('Content-Disposition: attachment; filename="uitslagen. csv"'); $fp = fopen('php://output', 'w'); fputs($fp, chr(0xEF) . chr(0xBB) . chr(0xBF) ); fputs($fp, "id, naam, email, resultaatrn"); while($uitslag = $pds->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)) fputcsv ($fp, $uitslag, ','); fclose($fp); ?> Ben jij geïnteresseerd in het leren van deze programmeertaal? Ontdek met een SQL-training data die eerder verborgen voor je is gebleven.

3 tips om jezelf te blijven ontwikkelen, ondanks je drukke baanhmvsupport.nlMuziekles online 19 Muzieklessen & Cursussen die je op afstand volgt.studie24.nl


Sinds PHP 5. 1 is daar een mooie extensie bijgekomen: PHP Database Objects (PDO). Gebruik je nog de ouderwetse mysql_connect() en mysql_query() functies? Hier vijf redenen om over te stappen: Het maken van een query met input van website-bezoekers brengt gevaren met zich mee. Input van bezoekers kan gevaarlijke SQL code bevatten.

Inventateq -Best Seo Data Science Hadoop Devops Aws Opleiding

Met PDO kun je beter wapenen tegen SQL injecties dankzij 'parameter binding'. PDO biedt de mogelijkheid placeholders te gebruiken in je query. Daarmee voorkom je dat er ongewenste SQL code in de query terechtkomt. Wijzigingen in je database staan vaak niet op zichzelf. Vaak vraagt één aanvraag van de bezoeker om wijzigingen in meerdere tabellen.

Mocht één van deze queries niet goed gaan, bijvoorbeeld omdat de voorraad niet toereikend is, komt de database in een inconsistente toestand. Met transacties kun je in zo'n geval een 'rollBack' doen, waarmee alle wijzigingen in de database sinds het begin van de transactie ongedaan worden gemaakt. Met PDO ben je niet gebonden aan één database.

Inventateq -Best Seo Data Science Hadoop Devops Aws Opleiding

Dankzij PDO kan je programma er op dezelfde manier mee communiceren. Tijdens het verbinden geef je aan wat voor type database het gaat, daarna kun je ze met dezelfde methoden bevragen. De verouderde mysql_*() functies worden niet meer ondersteund vanaf PHP versie 5. 5.0. In de nieuwste versies (vanaf PHP 7.

PDO is geheel object georiënteerd. Je hebt dus alle voordelen van object georiënteerd programmeren, inclusief exceptions. Met exceptions kun je fouten, zoals verbindingsproblemen, op een elegante manier afhandelen. Is de PDO Extensie niet beschikbaar op het systeem waar je website op draait, en gebruik je een MySQL database? Stap dan over op .

191 Devops Trainingen & Cursussen - Eduvision

30 oktober 2015 door Learnit in Webdesign & webontwikkeling, PHP Ook deze week was het weer flink raak: de wachtwoorden van miljoenen internet gebruikers liggen op straat. Terwijl de maker van de website dit eenvoudig hadden kunnen voorkomen. In tegenstelling tot computers zijn mensen niet echt goed in onthouden. Toch moet je overal wachtwoorden voor onthouden.

Dit brengt een groot beveiligingsrisico met zich mee. Als een wachtwoord uitlekt zijn gelijk alle accounts toegankelijk waar dit wachtwoord is hergebruikt. De beste oplossing om wachtwoorden niet te laten stelen, is ze simpelweg niet te bewaren! In plaats daarvan gaan we de hash van het wachtwoord opslaan. Een hashfunctie maakt een wachtwoord onherkenbaar.

Online Devops Training

Een hashfunctie levert altijd hetzelfde resultaat op bij dezelfde invoer. Een sterke hashfunctie zorgt daarbij ook voor dat twee verschillende teksten niet in dezelfde hash resulteren (als dit wel gebeurt is er sprake van een collision). Zelfs als het hackers lukt om een database met hashes te bemachtigen hebben ze nog geen wachtwoorden in handen (wat betekent big ).

5 is het erg eenvoudig geworden om wachtwoorden te hashen met behulp van de functie password_hash(). Deze functie heeft één verplicht argument: het wachtwoord. Daarbij kan met het tweede argument aangegeven worden welk hashing algoritme er gebruikt moet worden. Als je dit niet opgeeft wordt er standaard gebruik gemaakt van het sterke BCrypt algoritme.

Leven Lang Ontwikkelen - Bij Eduvision Kan Het

Het genereren van de hash gaat als volgt: $wachtwoord = 'Geheim-Wachtwoord'; $hash = password_hash($wachtwoord, PASSWORD_BCRYPT); echo $hash; De gegenereerde hash is een tekenreeks van 60 karakters en kan er als volgt uit zien: $2y$10$Se3mLsHueAYTM­3G4Wd9hTuyfzPCRYtafI­mcOSO2U0H4290jPU.SGO. Uit deze hash is het onmogelijk het wachtwoord te achterhalen. Deze hash kun je dus veilig in je database opslaan.

Deze geven we twee argumenten mee, het wachtwoord dat is ingevoerd bij inloggen en de hash die we hadden opgeslagen. $hash = '$2y$10$Se3mLsHueAYTM3G4Wd9hTuyfzPCRYtafImcOSO2U0H4290jPU.SGO'; $wachtwoord = 'Onzin'; if (password_verify( $wachtwoord, $hash)) echo 'Correct wachtwoord'; else echo 'Incorrect wachtwoord'; In dit geval zal het gebruikerswachtwoord een andere hash opleveren dan in onze database stond opgeslagen.

Hadoop Online Training

Zelfs als een hacker toegang krijgt tot onze database is er geen wachtwoord te vinden. 22 december 2014 door Learnit in Photoshop Photoshop is een overweldigend programma met eindeloos veel functies. In het begin verdwalen veel mensen in de vele mogelijkheden. Herkenbaar? Uiteraard is een goede cursus de echte oplossing.

Na honderden trainingen voor duizenden cursisten hebben wij een aardig idee welke opties de gemiddelde gebruiker nodig heeft, en hoe je snel deze leert te vinden en gebruiken. Geen eindeloze handleiding, geen complexe tutorial, maar meteen aan de slag en resultaat zien. Draai of verander een afbeelding Wanneer je de maat van een foto wilt veranderen, de foto wilt draaien of wilt vervormen, kun je dat doen door te klikken op edit, vervolgens op transform te klikken en de gewenste actie te selecteren.

Word Een Betere Trainer Met 8 Tips Van De Beste Opleiders

Druk Ctrl + T in en er verschijnt een box om de afbeelding heen, die het vervormen aangeeft. Dit betekent dat je de afbeelding van maat kunt veranderen. De beste manier om dit te doen is door de muis op een van de hoeken te plaatsen en dan te slepen, terwijl je shift ingedrukt houdt, zo houden de hoogte en de breedte dezelfde verhouding.

More from Cursus, Eduvision, Opleiding

Navigation

Home

Latest Posts

Trainingen En Opleidingen

Published Aug 27, 21
6 min read

Eduvision Arduino

Published Aug 15, 21
3 min read